LinkedIn Twitter Facebook
volg ons via:

Educatie

Mijn Groene Stad is gespecialiseerd in educatieve programma voor jong en oud. Voor elke doelgroep hebben wij aansluitende thema’s en specifiek lesmateriaal ontwikkeld.

Ons meest gevraagde programma is "Samen leren". In dit programma komen wij het eerste jaar langs voor begeleiding. Tijdens onze bezoeken krijgen de deelnemers ondersteuning en kunnen onderhoudsklussen, zoals zaaien, planten, onkruid verwijderen, watergeven, composteren en oogsten al doende geleerd worden.

Via sociale media beiden wij gratis ondersteuning aan. Allerlei onderwerpen over het zaaien, planten en oogsten komen aanbod. Bijvoorbeeld: "Hoe en wanneer kan ik het beste sla oogsten? Blijf daarnaast op de hoogte van allerlei tips & trics.

Voor meer informatie over de mogelijkheden lees verder bij de doelgroepen bedrijven, zorginstellingen, scholen, thuis.
foto1

Beheer en onderhoud

Mijn Groene Stad kan gedeeltelijk of volledig het onderhoud en beheer van uw moestuin uit handen nemen.

De reguliere onderhoudswerkzaamheden bestaan voornamelijk uit zaaien, uitplanten, onkruid verwijderen, composteren, watergeven, oogsten en snoeien.

Wanneer er sprake is van een groot aantal moestuinen, spreken wij over beheer. Het beheer van de moestuin bestaat uit verschillende werkzaamheden: het organiseren van de reguliere onderhouds- werkzaamheden, het opstellen van een zaai- en plantschema, het verzorgen van de oogst en het communiceren over de stand van zaken.

Gratis ondersteuning

Meld je nu aan voor gratis ondersteuning via sociale media en wordt lid van de community.
Ontvang en deel informatie over het zaaien, planten en oogsten en blijf op de hoogte van tips & tricks!

Twitter Facebook LinkedIn