LinkedIn Twitter Facebook
volg ons via:

Professionele organisatie

Stichting Mijn Groene Stad is in 2012 opgericht. Wij geloven in gezond en lekker eten uit je eigen moestuin; overal en voor iedereen. Om dit te stimuleren bouwen en beheren wij duurzame moestuinen. Daarbij verzorgen wij educatieve programma’s. Wij leren onze deelnemers om groenten, kruiden en fruit te verbouwen in een stadse omgeving.

Initiatiefnemer van de stichting is Onno Bakkers. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring met het succesvol realiseren van moestuinprojecten in de stad. Voor de realisatie van de projecten werkt de stichting samen met een netwerk van deskundige vakmensen. Zij hebben allemaal ruime ervaring en affiniteit met educatie en het realiseren en beheren van duurzame moestuinen. Daarnaast is er een groep vrijwilligers actief die ondersteuning biedt met specialistische kennis.
foto1

Partners

Wij betrekken onze materialen van enthousiaste en betrouwbare partners. Waar mogelijk gebruiken wij materialen, die lokaal en biologisch geproduceerd zijn. De tuinaarde en zaden zijn biologisch gecertificeerd.

Het hout betrekken wij van Lokaalhout B.V., de zaden komen van De Bolster B.V., en de tuinaarde van Bio-Kultura B.V.

Donaties welkom

Donaties zijn welkom om de organisatie verder te professionaliseren (kantoor- en opslagruimte, vervoer), lesmateriaal te ontwikkelen en nieuwe vrijwilligers op te leiden.

Ook kun je doneren met een specifiek doel. Bijvoorbeeld voor de aanleg van een duurzame moestuin op een school. Informeer naar de mogelijkheden.

Ambassadeur van Mijn Groene Stad worden?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe en leuke projecten. Weet jij iets leuks of wil jij een project realiseren in samenwerking met ons. Laat het ons weten en we bespreken de mogelijkheden.

Klik hier voor de lijst van illustere ambassadeurs!