LinkedIn Twitter Facebook
volg ons via:

Voordelen

Weet je niet goed waar en hoe je moet beginnen met een eigen moestuin? Of heb je simpelweg niet genoeg tijd om dit allemaal uit te zoeken. Wij bouwen moestuinen voor iedereen en geven je de perfecte start. Ready to Grow?

Onze duurzame moestuin zorgt voor:
  • Een overvloed aan eigen groenten, kruiden en bloemen, rechtstreeks vanuit je balkon, dak of tuin.
  • Een stijlvolle verrijking van uw bestaande buitenomgeving. Onze moestuinen zijn degelijk en zien er mooi uit!
  • Een leuk familie project, waarin kinderen en ouders samen en op actieve wijze nieuwe dingen leren. Lekker buiten!
  • Ontwikkel jezelf en creëer verbinding met een stukje natuur en “echte” groenten en voedsel.
  • Mogelijkheden om je huishoudelijk afval door middel van compostering lokaal te verwerken in je eigen moestuin. Het proberen waard!
foto1
“Op een paar vierkante meter verbouwen wij onze eigen groenten. Makkelijker en verser kan haast niet”

Educatie

Het onderhoud van de moestuin is makkelijke en eenvoudig te leren. Ondersteuning en educatie zorgen voor een goede basis. Met deze basisvaardigheden werk je met plezier naar een mooie moestuin en een succesvolle oogst. Wij hebben twee basisprogramma’s om te leren moes tuinieren.

1. Samen leren
De ervaring leert dat de beste resultaten verkregen worden als wij het eerste jaar 1 of 2 maal per maand langskomen voor onderhoud. Tijdens deze bezoeken krijgen de deelnemers ondersteuning en kunnen de voornaamste onderhoudsklussen, zoals zaaien, planten, onkruid verwijderen, watergeven en oogsten al doende geleerd worden.

2. In-training
In de “In-Training” workshop kunnen deelnemers in een dagdeel de belangrijkste thema’s en vaardigheden eigen maken, zowel in theorie als in de praktijk.

Daarnaast zijn programma’s op maat mogelijke. Met familie, een groep vriendinnen of buurtgenoten een workshop doen? Wij maken er een leuke en leerzame ochtend of middag van!

Klik hier om contact op te nemen over de mogelijkheden en kosten.

Daarnaast bieden wij aan alle deelnemers gratis ondersteuning via de website, twitter en facebook. Het zaaien, planten en oogsten van de groenten wordt toegelicht plus natuurlijk allerlei andere handige tips & trics.

Doe-het-zelf

Doe-het-zelf-ers kunnen alle materialen (hout, grond en zaaigoed) als bouwpakket op afspraak afhalen in Den Haag. Zo bespaar je een hoop tijd en kosten! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Onderhoud

Mijn Groene Stad kan gedeeltelijk of volledig het onderhoud van uw moestuin uit handen nemen.

Informeer naar de mogelijkheden